Islanders bez ztráty kytičky

Suverénním způsobem prošli základní části Divize Ostrava hráči New Yorku Islanders. Nejen, že vyhráli všechny své zápasy, jejich brankář dostal nejméně gólů a mezi 7 nejlepšími hráči kanadského bodování najdeme hned 5 Ostrovanů.

V prvním utkání posledního kola základní části nastoupili Ostrované proti Letcům z Philadelphie a po celý zápas bylo vidět, že chtějí hrát hokej a zápas si užívali. Letcům chyběli klíčoví hráči z důvodu plnění klubových povinností.
V druhém utkání bojovali Washington Capitals s Pittsburghem Penguins. Capitals zásluhou výborného výkonu celého týmu brali dva body, přestože Penguins neskládali zbraně a bojovali až do konce.
V zápase Washingtonu proti Islanders měli Ostrované rychlý nástup do zápasu se spoustou krásných přihrávek. Islanders nakonec po týmovém výkonu zvítězili, Capitals se snažili s výsledkem něco udělat a odměnou jim byly 2 góly.
Poslední zápas základní části mezi Philadelphií a Pittsburghem byl hodně bojovný se spoustou hitů, Tučňáci byli o něco lepším týmem a zaslouženě zvítězili.

Situace v tabulce se zamotala, za suverénními NY Islanders se srovnaly zbývající týmy na shodných 4 bodech. O pořadí tak rozhodly výsledky vzájemných zápasů. Ty rozhodly o následujícím složení semifinálových dvojic:
NY Islanders (1) – Pittsburgh Penguins (4)
Washington Capitals (2) – Philadelphia Flyers (3)

Kompletní tabulky, výsledky, kanadské bodování naleznete ZDE.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *