Final tournament PDL 2016 na ČT4 SPORT

Vyvrcholení celého ročníku bude velkolepé. Boje o Stanley cup, ocenění nejužitečnějších hráčů, All star game to vše pod dohledem televizní stanice ČT4 SPORT, pořad Lvíčata na ČT:D a mnoho dalšího čeká na účastníky a fanoušky na Final tournament PDL 2016.

Pojďme ale postupně. O hracím systému jsme se zmiňovali již v předešlém článku. Sobota nabídne základní část, kde se navzájem střetnou vítězové všech divizí, aby v následujícím dni bojovali ve vyřazovací části o slavný Stanleyův pohár, ale program finálového turnaje nabídne ještě mnohem více.

Velkým lákadlem bude především nedělní All star game WEST vs. EAST, kde se představí nejtalentovanější hráči ze všech 24 týmů PDL (konkrétně 1 brankář, 2 obránci a 3 útočníci z každé divize), což slibuje úžasnou podívanou. Tým WEST budou zastupovat hráči Plzeňské, Budějovické a Pražské divize. Tým EAST bude složen ze zástupců Ostravy, Trenčína a Bratislavy. Hrát se bude 3×15 minut.

Ještě před začátkem tohoto klání budou před zraky všech vyhlášeni tři nejužitečnější hráči z každého z šesti měst, kde se letos bojovalo o slavnou hokejovou trofej. Hráči obdrží hodnotné dary od sponzorů PDL a dostane se jim tak před zraky mnoha fanoušků a hokejových odborníků velké pocty za jejich předvedené výkony.

To vše navíc pod dozorem televizní stanice ČT4 SPORT. Pak už je tedy jen zapotřebí vyřešit otázku, kdo po Bostonu a Pittsburghu zvedne nad hlavu slavný Stanley Cup, jako historicky třetí vítěz PDL. Doporučujeme si již nyní tučným písmem zapsat do kalendáře datum 4. a 5. června 2016 Final tournament PDL v Jihlavě, protože to bude show, na kterou se bude dlouho vzpomínat a na které nesmíte chybět.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *