Philadelphia po trejdech dvakrát vyhrála

Jako noc a den jsou zatím výsledky Philadelhie Flyers v ostravské divizi PDL. První hrací den prohráli hráči pensylvánského týmu oba své zápasy a se skóre 1:8 se usídlili na dně ostravské divize. O týden později je vše jinak – dvě vítězství znamenají posun na druhé místo divizní tabulky a zároveň posílené sebevědomí před závěrečnými zápasy základní části a větší šance v play-off. Ale nepředbíhejme.
Prvním zápasem druhého hracího dne byl souboj newyorkských Ostrovanů s hráči hlavního města Washington Capitals. Capitals se sice dostali po minutě hry gólem Glose do vedení. To však Ostrovany zdravě naštvalo a góly Branislava Barny, Tadeáše Kalužíka a dvěma gólovými příspěvky Miroslava Holinky otočili vývoj zápasu. Závěr utkání dokázali washingtonští hráči pořádně zdramatizovat. Na 3:4 snížili po gólech Maxe Vehovského a Šimona Nádeníčka, minutu před koncem pak Max Vehovský jen těsně minul pravý horní roh branky, kterou strážil gólman Ostrovanů Martin Mareček.
V druhém utkání se pensylvánském derby představil probuzený tým Letců z Philadelphie s pittsburghskými Tučňáky. Letci předvedli týmový výkon a po gólech Barny, Juříka a Paviče získali první letošní body.
Tučňáci nastoupili v následujícím zápase proti Ostrovanům. Ve vyrovnaném zápase hraném nahoru – dolů s maximálním nasazením hráčů obou týmů byli nakonec šťastnější Ostrované, kteří si vítězstvím 2:1 pohlídali vedení v tabulce.
V posledním zápase dne pokračovali Letci z Philadelphie ve vynikajícím výkonu a od prvních minut ovládli v zápase s Capitals kluziště. Washingtonští hráči nenašli na Letce recept, čehož důsledkem byl konečný výsledek 5:2.

Kompletní výsledky, tabulky, kanadské bodování naleznete ZDE.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *