Toronto jde do PLAY-OFF z prvního místa

V Plzeňské divizi skončila základní část. Tu ovládlo po dvou nedělních vítězstvích Toronto s celkovým ziskem 9 bodů. Po jedné výhře si připsali hráči Rangers a Bostonu, kteří na sebe také narazí v 1.kole divizního play off. Montreal, po velmi dobrém výkonu především s Bostonem, zůstal pro tento víkend bez bodu a narazí tak na lídra z Toronta. Pojďme si nyní představit semifinálové dvojice.

TORONTO vs. MONTREAL
Toronto, vítěz základní části narazí v semifinále divizního play off na „outsidera“ z Montrealu, který uhrál během základní části sice jediný bod, ale tato série nebude až tak jednoznačná. Toronto se vyznačuje především vyrovnaností, prakticky všichni mohou rozhodnout zápas, v brance navíc kraluje spolehlivý Tesař, který propustil za svá záda pouhých 6 gólů, a také proto jde Toronto do semifinále jako favorit. Mladý tým Montrealu však roste zápas od zápasu, zatímco v prvním víkendu nevstřelil ani branku, v dalším průběhu se trefil šestkrát a z toho tři branky vstřelil právě v utkání proti Torontu, ze kterého si odnesl bod za remízu 3:3. V Bráně předvádí skvělé výkony Antonín Smola a do sestavy se navíc vrací Adam Dolhý, který byl během průběhu PDL ligy povolán z listiny volných hráčů. Postoupí favorit z Toronta, nebo perspektivní mladíci z Montrealu? Jedno je jisté … Kanadská bitva bude stát určitě za to!

RANGERS vs. BOSTON
Ve druhém divizním semifinále se představí týmy Rangers a Bostonu. Rangers do duelů vstoupí jako favorité především kvůli vzájemným zápasům, protože oba dva duely ovládli a to s celkovým skóre 10:1! Ale všichni známe tu tolik opakovanou větu, že play off je úplně jiná soutěž. Bude platit i nyní?

Kdo postoupí na Final tournament PDL 2016 do Jihlavy do závěrečných bojů o slavný Stanley cup? Rozuzlení přijde již tuto neděli na ledě ZS v Třemošné.

U TOHO NESMÍTE CHYBĚT!

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *