Historicky první trejdy v pražské divizi

A je to tady. Po čilém vyjednávání generálních manažerů jednotlivých týmů pražské divize představujeme historicky první pražské trejdy (ani loni v pražské divizi hrané v Nymburku na trejdy nedošlo). Hlavním důvodem je neúčast hned šesti hráčů na závěrečném kole základní části a plánovaná absence tří hráčů na play-off. Jediným týmem, který zůstane bez změn je St. Louis Blues. Bluesmenům bude v posledním kole chybět pouze Adam Titlbach, který se na play-off opět vrátí do sestavy.
Největší změny v kádru hlásí poslední tým tabulky Predátoři z Nashvillu. V neděli budou chybět hned tři hráči, kteří byli původně na soupisce Predátorů – Lukáš Novák, Lukáš Sochor a Jan Kratochvíle. Dlouho to vypadalo na výměnu Lukáše Nováka za někoho z dvojice hráčů Minnesoty Wild Matyáše Slámu nebo Jiřího Felcmana. Z této výměny nakonec sešlo kvůli absenci Jiřího Felcmana na závěrečném kole základní části. Predátory tak nakonec opouští Jan Kratochvíle, který byl spolu s Matějem Grossem vyměněn do Chicaga za dvojici Richard Žemlička, Lukáš Brož. Richard Žemlička nepřijde o svoji třináctku – s tímto číslem bude nastupovat i v Nashvillu.
V dresu Minnesoty bude o víkendu chybět kromě Jiřího Felcmana i Dominik Pokorný, tým bude doplněn o volného hráče Martina Šmída, který loni nastupoval v dresu Chicaga. Na play-off bude Divočákům chybět Tomáš Novotný, tým tak po návratu o vikendu chybějících hráčů bude mít standardních 13+1 hráčů.
Do týmu Nashvillu byl zařazen nováček Dominik Bauer, který doplní sestavu na víkend na 12+1, na play-off nebude k dispozici Magdalena Felcmanová, takže tým bude na play-off i s Dominikem Bauerem v plné síle 13+1. Již dříve bylo oznámeno doplnění Nashvillu o brankářku Míšu Hesovou, která na play-off nahradí brankářskou oporu Predátorů Danielu Novákovou.
Pokud tedy nenastanou nějaké další absence na poslední chvíli, měly by všechny týmy odehrát závěrečný den základní části v počtu 12+1 a play-off v počtu 13+1.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *