Novinky k finálovému turnaji

FINAL TOURNAMENT PDL 2016 4.-5.ČERVNA JIHLAVA

Player development league 2016 se pomalu přesouvá do své druhé poloviny a nezadržitelně se tak blíží k finálovému turnaji, na kterém jedno ze současných 24 týmů zvedne nad hlavu nejslavnější trofej hokejového světa a nesmazatelně se tak zapíše do historie této soutěže. Přinášíme Vám proto podrobné informace o „FINAL TOURNAMENT PDL 2016“, který kromě skvělých hokejových bitev o Stanleyův pohár nabídne také široký doprovodný program, jehož vrcholem bude zcela jistě ALL STAR GAME, ale postupně …

JAK ZÍSKAT DRES, VE KTERÉM JSEM NASTUPOVAL …
Pro všechny hráče PDL 2016 je připravená možnost k odkoupení dresu, ve kterém nastupoval za cenu 690 Kč (25 euro). Můžete tak učinit u vedoucího divize po divizním play off ( v případě postupu na final tournament po ukončení turnaje )

KLÍČ K POSTUPU NA FINÁLOVÝ TURNAJ A ROZLOSOVÁNÍ …
Na turnaj se dostane celkem 6 týmů, jinak řečeno 6 vítězů jednotlivých divizí. Turnaj nabídne spousty zápasů a bude velmi fyzicky náročný, proto se soupisky jednotlivých týmů doplní o 2 hráče z týmů své divize, které se na turnaj neprobojovaly. Výběr bude čistě v kompetenci trenéra. Týmy odehrají během soboty základní část, kde se potkají napříč divizemi se třemi soupeři. První dva týmy postupují rovnou do semifinále, zbylé čtyři týmy čeká čtvrtfinále.

SOBOTA – základní část:
PRAHA – OSTRAVA
PLZEŇ – TRENČÍN
BRATISLAVA – BUDĚJOVICE
PRAHA – TRENČÍN
BRATISLAVA – OSTRAVA
PRAHA – BUDĚJOVICE
BRATISLAVA – PLZEŇ
OSTRAVA – TRENČÍN
PLZEŇ – BUDĚJOVICE

NEDĚLE – Play off:
čtvrtfinále:
ČF1 3. místo – 6. místo
ČF2 4. místo – 5. místo
ALL STAR GAME 12:00
semifinále:
SF1 2.místo – vítěz ČF1
SF2 1.místo – vítěz ČF2
FINÁLE

ALL STAR GAME …
Na All star game (utkání hvězd), které s bude hrát 3×15 minut mezi Západem (Plzeň, Budějovice, Praha) a východem (Ostrava, Trenčín, Bratislava), bude vybráno z každé divize 5 hráčů do pole a 1 brankář, to znamená soupiska bude čítat celkem 15 + 3. Výběr mají čistě v kompetenci trenéři v jednotlivých divizích, to znamená, že kanadské bodování nebude jediným ukazatelem pro tento výběr. Hráči nastoupí v dresech, které byly vyrobeny pouze pro tuto vzácnou událost a které jim po zápase budou darovány. Bude se jednat o skutečný svátek mládežnického hokeje, který si nenechají ujít ani oči různých hokejových expertů!

OCENĚNÍ!
Na závěr turnaje, kromě předání Stanley cupu, budou také oceněny individuální výkony během celého průběhu PDL 2016. Hráči obdrží spousty hodnotných cen, jako je například poukaz na nové hokejové vybavení a mnoho dalšího.

„Chtěli bychom Vám popřát mnoho štěstí v divizních Play off a budeme se těšit na vzájemné setkání na FINAL TOURNAMENT PDL 2016“.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *