Třetí den ve znamení Dalibora Dvorského

V neděli byly v Bratislavě odehrány poslední zápasy základní části bratislavské divize Player Development League, v kterých se rozhodlo o nasazení týmů pro play-off.
V úvodním utkání se střetli Senátoři z Ottawy s floridskými Pantery a do 12. minuty to vypadalo na velké překvapení, když Panteři dokázali pokrýt nejlepšího hráče divize Dalibora Dvorského a vedli 2:0. Poté však po naražení na mantinel odstoupil jeden z hráčů Ottawy a Dalibor dostal větší prostor na ledě. Třemi góly v rozmezí 9 minut toho dokázal využít a otočil vývoj zápasu. Vítězstvím Ottawa zaútočila na první místo v divizi.
V druhém zápase mezi Detroitem a Tampou se zrodila remíza 2:2. Detroit se góly Piláta a Grona sice dostal do dvoubrankového vedení, ale za Blesky dokázal nejprve z nájezdu snížit Timur Král, a po přihrávce Cvika srovnal na konečných 2:2 Pšenko.
V dalším zápase změřil síly Detroit se stále se zlepšujícími hráči Floridy. Pokud detroitští pomýšleli na vítězství v základní části, potřebovali získat oba body. V první části zápasu gól nepadl. V druhé polovině se hra ještě zrychlila a hokej nahoru dolů se líbil i přihlížejícím divákům. Až ve 20 minutě se blafákem prosadil Dominik Tóth, který o dvě minuty pečetil vítězství Detroitu na Floridou v poměru 2:0.
I v posledním zápase základní části úřadoval Dalibor Dvorský, který třemi góly sestřelil naděje Tampy. Za Blesky se trefil pouze Pšenko a Ottawa tak zvítězila 3:1.
Stále se zlepšující kvalita a postupné vyrovnávání výsledků napovídá, že v play-off této divize může vyhrát kdokoli, i když pravdou zůstává, že favority jsou Ottawa a Detroit.

Erich Tóth, vedoucí divize Bratislava

Kompletní výsledky, tabulky a kanadské bodování naleznete ZDE.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *