První body Kačerů, porazili lídra

V Českých Budějovicích byly odehrány zápasy druhého hracího dne Player Development League. Přestože výsledky byly zajímavé, na pořadí jednotlivých týmů to vliv nemělo.
Na úvod si suveréni prvního dne, hráči Vancouveru Canucks, poradili s Olejáry z Edmontonu 3:1 a upevnili si vedení v tabulce. V druhém zápase se snažili Kačeři z Edmontonu získat své první body v letošním ročníku PDL. Gólem Denise Řehoře se i dostali do vedení, ale Králové z LA dokázali góly mladé naděje Václava Nedorosta (ročník 2008) a Adama Špánka zápas otočit. Na první vítězství tak museli Kačeři dále čekat.
Třetí vyrovnané utkání mezi LA Kings a Edmonton Oilers skončilo remízou 2:2. Největší překvapení přišlo na závěr druhého hracího dne. Narazili na sebe doposud neporažení lídři divize Vancouver Canucks s Kačery z Anaheimu, kteří naopak bez bodu uzavírali tabulku. Ducks se však favorita nezalekli a od začátku šli za vítězstvím. Po brankách Denise Řehoře a Ondry Ješe a dvou gólech Alana Šimona přehráli Vancouver 4:3 a mohli oslavit první body.

Kompletní výsledky, tabulky a kanadské bodování naleznete ZDE.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *