Detroit porazil Ottawu a je v čele divize

V Bratislavě začala Player Development League již minulý týden a tak se o víkendu hrály zápasy 3. a 4. kola. V týdnu proběhly výměny hráčů a především od nejaktivnější Floridy se očekávalo, jak se trejdy vydařily. První zápas s Detroitem byl ještě rozpačitý, ale druhá polovina zápasu naznačila zlepšenou hru útoku. Hráči si na sebe zvykali a těsná porážka 2:3 byla i pro trenéra přijatelná.
V druhém zápase se utkala Tampa se suverénem prvního víkendu – Ottawou. Hráči Tampy vyvrátili všechny papírové předpoklady a dokázali vyhrát 3:1. Zaskvěl se hlavně druhý útok, když po ose Czuczor – Cvik dal druhý jmenovaný dva krásné góly.
Ve třetím zápase změřil síly Detroit s Ottawou. Ottawě se tentokrát nedařilo a Detroit naznačil ambice na vítězství v divizi. Vítězství Detroitu 4:2 odpovídá předvedené hře.
V posledním zápase se střetli hráči Floridy a Tampy. Florida měla převahu a ukázala stále se zlepšující hru. Souhra Tótha s Yakovlevem, při které rozebrali obranu Tampy včetně brankáře a zakončili do prázdné brány, znamenala otevření skóre. Přestože dokázala Tampa po dvou minutách na úvodní gól odpovědět, z vítězství 3:2 a prvních bodů do tabulky se nakonec radovali hráči Floridy.
Cesta za triumfem v divizi je ještě dlouhá, zatím nejblíže tomuto cíli jsou hráči Detroitu. Toto kolo však potvrdilo, že vyhrát může kdokoli. Očekávají se další výměny hráčů, což může zamíchat postupovými kartami.

Erich Tóth, vedoucí divize Bratislava

Kompletní tabulky, výsledky, kanadské bodování bratislavské divize naleznete ZDE.

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *