V Bratislavě zahájena první kola

První květnový den byly v hlavním městě Slovenska zahájeny boje bratislavské divize Player Development League 2016. A den to byl opravdu náročný. Již brzy táno se sešli hráči na try-outu, kde se snažili zaujmout svými hokejovými dovednostmi Generální manažery týmů. Ti si pak losovali pořadí volby v jednotlivých kolech draftu.
Po společném obědě začal vlastní draft, při kterém byli postupně vybráni hráči všech čtyř týmů, napětí v místnosti by se dalo krájet. Stylově oblečení mladí hokejisté čekali na vyhlášení svého jména a počítali, v kterém kole si je trenér vybral. Trenéři je přivítali ve svém týmu, s oblékáním dresu jim pomáhal Marek Dubec, draftovaný skutečnou NHL.
Po individuálním i týmovém focení následovalo složení slibu Fair play:
„Na svojí hokejovou čest slibuji, že svým soupeřům v rámci pravidel fair play nic nedaruji, na ledu ledu nechám i poslední kapky potu a budu respektovat trenéra svého družstva. Zároveň slibuji, že budu na ledě podporovat a chránit své spoluhráče a budu se snažit potvrdit svojí hrou, že hokej je kolektivní sport. To slibuji.“
Po složení slibu již následovalo první kolo, kde již hráči dali průchod svým hokejovým schopnostem a talentu.

Erich Tóth, vedoucí divize Bratislava

Tabulky a výsledky naleznete na stránce Divize Bratislava

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *