A je to tady znovu… Výjimečnost NHL NA VLASTNÍ KŮŽI

Je tu rok 2016 a slavná NHL se opět v měsíci květnu a červnu přesune na česká a slovenská kluziště. Nevěříte? Věřte!!! Agentura Sports-connect.eu a LZ hokejová škola ve spolupráci s dalšími partnery Vám od 1. května do 5. června přinese zážitky, na které již nikdy nezapomenete. Startuje totiž „NHL“ pro mladé hráče ročníků 2005/2006 pod názvem PDL 2016 (Player Development League). Šest divizí (Plzeň/Třemošná, Praha, České Budějovice, Ostrava, Bratislava, Trenčín) – 24 týmů „NHL“, Skutečný draft se skutečnými emocemi, zápasy v dresech slavných klubů, „Gamecenter“ se statistikami a rozhovory napříč všemi divizemi, finálový turnaj s All stars game a … slavný STANLEY CUP.

„Výjimečnost na každém kroku a v každém okamžiku, to je Player Development League“

Cílem PDL jsou jednak nezapomenutelné zážitky při cestě za jednou z nejslavnějších trofejí hokejového světa, ale také především ukázat mladým hráčům cestu, jak dosáhnout velkých úspěchů, při níž dokážou při hře vyvinout maximální úsilí, ale zároveň se hrou a veškerým děním bavit. Atmosféra a přístup všech, kteří se podílí na Player Development League Vás naprosto strhne. To, že celá soutěž bude napodobovat prostředí profesionálního hokeje, bude silně motivační pro každého jedince. Navíc týmy budou poskládané maximálně ze 13 hráčů do pole a jedním brankářem s jasným pravidlem, že všichni hráči odehrají přibližně stejný čas a to za jakéhokoliv stavu, tím zajistíme, že hráči budou muset v týmu spolupracovat a každý mladý hokejista bude mít stejnou stěžejní roli v týmu jako všichni ostatní.

Program:
a) Rozřazovací trénink – poznání hráčů
Rozřazovací trénink slouží především k seznámení s hráči a jejich aktuální výkonností, tak abychom mohli sestavit co nevyrovnanější týmy a vytvořili tak maximální podmínky, které povedou ke zlepšení všech zúčastněných. Jedná se o trénink rozdělený na dvě části. V první se trénuje skupinově, ve druhé potom formou hry. Trénink proběhne před začátkem hlavní soutěže Player Development League.
b) Draft
Poslední událostí před vytouženým začátkem jedinečných střetnutí je draft. Draft proběhne v každé divizi (městě) zvlášť. Hráči mají povinné společenské oblečení. Jeden po druhém potom budou vyvolávání na pódium, kde jim bude slavnostně předán dres klubu NHL, ve kterém budou po dobu soutěže působit. Následovat bude také nezbytné focení pro oficiální stránky PDL.
c) Hlavní soutěž
Player Development League 2016 je sestavena z celkem 6 divizí (měst). V každé divizi budou působit čtyři týmy, které proti sobě sehrají v základní části 2 zápasy systémem každý s každým, to znamená celkem 6 zápasů pro každé mužstvo (2 zápasy každý víkend). Poté bude následovat play-off v každé divizi, kdy 1. tým po základní částí narazí na 4. tým a v pořadí 2. tým na mužstvo, které skončí v tabulce třetí. Následuje finále a boj o 3. divizní místo.
d) Finálový turnaj
Na finálovém turnaji se představí všichni vítězové jednotlivých divizí v boji o nejcennější trofej v ledním hokeji – Stanley Cup, kde budou později vyryta jména vítězů.
e) Výměny hráčů/ rozhovory/ statistiky
Hráči si během jednoho měsíce vyzkoušejí život profesionálního hokejisty se vším všudy. Během průběhu ligy mohou nastat výměny hráčů do jiného klubu, které budou medializované stejně jako tomu je ve skutečnosti. Hráči budou povinni rozdávat pozápasové rozhovory. Během celé soutěže budou na oficiálních stránkách aktualizovány statistiky všech hráčů a samozřejmě i tabulky jednotlivých divizí. Zkrátka profesionální hokej se vším všudy.

Zaujala vás tato soutěž? Tak se neváhejte přihlásit!
Každý účastník Player Development League 2016 dostane dárky v podobě slev od partnerů letošního ročníku, jimiž jsou BAUER, UNDER ARMOUR, FANDA NHL, HFL TRAINING CENTER, HOKEJOVÉ KARTY, MPA a časopis PRO HOCKEY.
Nejlepší hráči a brankáři pak dostanou od partnerů dárky (hokejky, trika, …).

Print Friendly

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *