Sportovní oblečení od Touži

Chcete pěkná týmová ribana, dresy, čepice, mikiny, bundy nebo cokoliv jiného?

Vyzkoušejte sports wear od Zdenka Toužimského. Co jsme měli možnost otestovat i pro potřeby týmu Czech Selects, tak Zdeněk přistupuje ke svému podnikání stejně poctivě a zarputile jako ještě nedávno ke své profesionální kariéře olemované dlouholetým extraligovým působením v pražské Spartě či Plzni.

Členové klubu CS Hockey mohou při objednávce žádat slevu 10% s odkazem na CS Hockey.

Logo_black.jpg2

Sportovní vybavení od Zdenka Toužimského využívá například celá tygří liberecká mládež, řada dalších extraligových týmů a čest jejich památce, sportovní oblečení od www.ribanadresy.cz oblékali i hráči KHL pražského Lva.

Strážce svatyně vítězného týmu World Selects Invitational 2015  a nejlepší brankář turnaje Jan Škorpík v dresu od Zdenka Toužimského.

skorpik

Návrh týmové mikiny BK Mladá boleslav

BK MB 2012_hoodie_green_25_9_2012

Návrh dresu pro Lev Praha

HC Lev Praha 2013-14 FAN_mini_3_3_2014

Týmové láhve na pití

IMAG0728

Kosmetické tašky HC Slavia Praha

IMAG1658

 

5 Responses

  1. muklik napsal:

    Ivo Holešovský: Taky původem z Litvínova (s kořeny na Liberecku) a nyní žijící v Liberci? Svět je malý 🙂

  2. Trenér napsal:

    to Ivo. Myslím, že bychom tuto debatu o Liberci měli ukončit.Určitě se k tomu ještě někdy vrátíme. Rád čtu vaš články a ztotožnuji se s nima. Jen trochu ještě o té naší Praze. Já tam nebydlím, nenarodil jsem se tam, ale Praha je můj druhý domov.

  3. Ivo Holešovský napsal:

    Tak hrozně bych to neviděl, s tím zadlužením města to sice není žádný med, ale na druhou stranu nestačí jen říct A, je taky třeba říct B… A to že v podstatě největší zásek města je v novém sport areálu, nové hale, ale co už se nikde nepíše je, že si sport areál vydělává sám na sebe, dokonce zbývá dost prostředků na další rozvoj (nepatří klubu, je to majetek města). Tedy pokud bych se na to měl dávat optikou nákladů a výdajů, v zásadě toto sekera není… Však taky město jako takové dává do sportu dětí a mládeže neskutečné peníze (ve srovnání s jinými městy), a není to zase tak velký problém, jak se prezentuje. Že samotný klub nemá až takovou finanční podporu je dáno jinými důvody, na druhou stranu který klub může říct, že mu město v podstatě platí všechny náklady na ledy, šatny, ostatní sportoviště? Problém je, jak se co podá, jak se co řekne nebo napíše, no ale platí, že zrovna Liberec si nemůže absolutně na nic stěžovat :).
    Silnice pravda místy nic moc, ale to je ještě důsledek povodní r.2010, do infrastruktury jenom město samotný a okolní satelity investovali cca 2,5 miliardy, když stát sice nasliboval modré z nebe ale nakonec to z větší části dopadlo jenom na města a kraj. A hodně skutečně stáli mosty, které v km jsou zlomky, ale ve financích spolknou obrovský podíl investic (těžko budete hledat kraj s tolika mosty).
    Vliv příhraničí je spíš vhodné kvitovat, když si vezmu jenom kolik má klub fandů z německa, kteří jezdí i na venkovní zápasy, tak je to sakra znát…. Na to, že bylo liberecko a hlavně příhraničí víc jak 50 let přehlíženo, až devastováno, tak za posledních 20 let je tu obrovský posun, progres, který jinde hlavně ve srovnání s vnitrozemím je markantní.
    A lidi, no to je kapitola sama pro sebe – ono skutečně rodilých českých sudeťáků tu najdete poskrovnu, co si budeme povídat, je tu směska „naplavenin“ 🙂 z celé republiky, hlavně ze středu… Ale co, drsnější kraj hold přivábil drsnější lidi. Stejné je to ale po celém příhraničí s němci, od Trutnovska po Aš. Konkrétně moje rodina tu na severu žije už nějakých pár staletí (sám pocházím z litvajzu), patřili jsme vždy mezi české patrioty, no sám jsem pár let žil i v Praze i venku a ať se nikdo nenakrkne, ale mě třebas Praha nikdy nevoněla 🙂 . Hlavní rozdíl mezi Prahou a Libercem je v tom, že Liberec je spíš taková hodně přerostlá vesnice a lidi se i tak v zásadě chovají. Tedy z počátku velká nedůvěra, ale po nějakém čase… 🙂 Tak asi tak nějak 🙂 I.

  4. Trenér napsal:

    To Ivo. Zřejmě se vám Liberec líbí, mě taky. Krásné okolí, zvlášt kolem radnice, Jinak ale ježdění po lIberci hrůza. Silnice katastr…. Liberec je nejzadluženějí město a podle toho zřejmě radní zajímá víc vlastní kapsa. Sportovní zázemí velice slušné. Horší je to ale s lidma. Česko německý vliv tam určitě je.

  5. Ivo Holešovský napsal:

    Jen si dovolím malou kosmetickou úpravu 🙂 Liberec bych vypustil, nově to už neplatí 🙂 I.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *