Ševci Cup 2015

Moc rád zveřejňuji informace o dalším skvělém počinu v mládežnickém hokeji. Zlínští nadšenci pořádají po loňské a letošní dlouhodobé mimosvazové Hockey Tour další reprezentativní akci pro ročník 2003. Akce jako Ševci Cup 2015 naznačují, zda by nestálo za úvahu popřemýšlet nad současnou podobou oficiálních žákovských soutěží a nevydat se cestou, která by ještě více aktivovala podobné projekty a nadšení, jaké ukazují modrožlutí Ševci.

Zpráva z realizačního týmu Ševců

Práce na uspořádání největší akce organizované projektem ŠEVCI ZLÍN 2003 vrcholí. Turnaj ŠEVCI CUP 2015 pro hráče narozené v roce 2003 proběhne na obou zlínských halách 27. a 28. prosince 2015. První den proběhnou zápasy ve skupinách, druhý den turnaje bude ve znamení bojů systémem play-off o celkové umístění v turnaji. Každý tým sehraje na turnaji 5 zápasů, které se hrají na 3 x 15 minut.

Rozpočet tohoto turnaje se již blíží 150 000,- Kč. K dispozici budou pro týmy a diváky celkem 4 hostesky / stevardky, které budou mít na starosti vše pro hladký a příjemný průběh turnaje. Podle obsazenosti hotelů se očekává na tomto turnaji včetně hráčů a realizačních týmů více než 500 lidí! Pracuje se na zabezpečení zdravotní služby, dostatečného rozsahu občerstvení na obou halách po oba dny turnaje a mnoha dalších věcech. Jako již tradičně budou k dispozici rozhodčí z Brna, kteří budou řídit zápasy na jedné hale, tu druhou budou mít na starosti zlínští rozhodčí.

Medaile, poháry, diplomy jsou již vyrobeny a čekají na své majitele. Ve výrobě jsou také nové puky projektu ŠEVCI ZLÍN 2003, s kterými se celý turnaj odehraje. V jednání je také živý on-line přenos z celého průběhu turnaje na webu www.onlajny.cz.

Tento turnaj bude jednak vyhodnocen jako vždy coby samostatný vánoční turnaj, ale celkové výsledky se také započítají do celkové tabulky letošního 2.ročníku projektu HOCKEY TOUR.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *