TÝMWEB – vánoční dárek pro celý tým

Nestihli jste pořídit vánoční dárek pro vašeho trenéra nebo vedoucího? Žádných strach, přinášíme vám další zajímavý kousek z dílny renomovaných vývojářů sportovních aplikací.

TÝMWEB
Skvělé webové stránky pro hokejové týmy ZDARMA!

TÝMWEB je zcela novou webovou aplikací, kterou je možné využívat pro vedení webových stránek hokejových (sportovních) týmů.

TÝMWEB můžete využívat pro publikaci článků, událostí (správu kalendáře akcí), soupisky, komentářů i statistických údajů k zápasům. Dále zde naleznete privátní rubriku Kabina, můžete publikovat fotogalerie a videa ad. Příspěvky je možné komentovat, vytvářet vlastní stránky, využívat notifikací k příspěvkům, nastavit libovolný vzhled stránek aj. Prostě vše, co k vedení webových stránek sportovních týmů potřebujete.

A pokud navštěvujete webové stránky vašeho týmu především na svém chytrém mobilu, jistě oceníte i mobilní aplikaci, která byla pro TÝMWEB speciálně vyvinuta. Zatím pro zařízení iPhone, pro telefony se systémem Android bude zveřejněna v Google Play v průběhu ledna 2016.

Nejdůležitější informací je zřejmě ale ta, že TÝMWEB je poskytován zcela ZDARMA, a pokud máte zájem o využívání rozšířených funkcí (např. vedení statistik hráčů), můžete si zvolit tarif PROFI za cenu 890 Kč/rok.

TÝMWEB můžete provozovat na doménách tymweb.cz, goool.cz, sportuje.cz, timweb.sk, sportwebs.eu nebo i na doméně vlastní.

Demoverzi TÝMWEBu naleznete na adrese http://demo.tymweb.cz.
Další podrobnosti o systému TÝMWEB naleznete na webových stránkách http://www.tymweb.cz.

Podívejte se, jak může s TÝMWEBEM vypadat i váš týmový web

demo-tymweb

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *