SC Skating Skills v Letňanech s Petrem Jonákem a Anatoly Buligou

Sports Connect ve spolupráci s CS Hockey přináší do pražské ICE ARENY v Letňanech exkluzivně červnové lekce bruslení pod vedením Anatoly Buligy a Petra Jonáka.

Speciální bruslařská příprava vhodná jako doplněk letní přípravy obsahuje 4 lekce (1x týdně 4 týdny po sobě) s touto náplní:

Lekce 1 – Knees band & Balance / POWER PUSH
Lekce 2 – Inside outside edge
Lekce 3 – Turns & Stops
Lekce 4 – Crossovers forwards backwards & Speed

Program SC Skills Skating je vypsán pro dvě skupiny.

GROUP A pro ročníky 06-03: 4., 11., 18. a 25. červen 2015, 14:15 – 15:15

GROUP B pro ročníky 99-02: 4., 11., 18. a 25. červen 2015, 15:15 – 16:15

Těm, kteří měli už možnost si zabruslit s Anatoly Buligou, asi není třeba více představovat. Pro ty ostatní přidám pár informací. Anatoly Buliga je bývalým kapitánem unikátního mládežnického týmu Družba 78, který ve své době drtil protivníky po celém světě a z jehož středu vzešli takoví hráči jako Darius Zubrus. Více info o Družbě 78 z dobového článku např. ZDE. Jeho lekce bruslení jsou velmi vyhledávaným artiklem dovednostní přípravy v USA.

Výňatek z článku Baltimore Sun 1993:

Team Druzhba’s credentials are unmatched. In 1990, the team won the youth championship title of the Soviet Union. In the Peewee group, Druzhba 78 took first place in the prestigious Quebec International tournament, made up of the best 104 teams from Europe and North America. Last August, the club won the Richmond Hill Early Bird tournament in Toronto. And during the 102-5 run, Team Druzhba never lost twice to the same team or failed to win a tournament.

Cena za celý program SC Skating Skills (4 lekce) je 2.200 Kč. Pro členy klubu CS Hockey 2.000 Kč.
Kapacita pro jednu skupinu je omezena na 16 hráčů.
U nejmladších hráčů skupiny GROUP A přihlašujte, prosím, pouze hráče s nadprůměrnými bruslařskými dovednostmi ve své kategorii.
Skupiny budou podle přihlášek vytvořeny tak, aby lekce byly co nejvíce efektivní, tedy bruslili spolu hráči podobné výkonnosti, proto přihláška není zárukou účasti a hráči budou z přihlášených vhodně vybráni. Při výběru bude zohledněno i členství v klubu CS Hockey.

OBSAZENO

darius_zubrusMalá videochutnávka

 

User Rating: 5.0 (1 votes)
Sending

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *