Jaromír Jágr – poselství hokejové mládeži

Dlouho jsem neviděl Jardu Jágra takhle jezdit. Ten chlap dokázal ve svým věku zrychlit!

Každopádně doporučuji vyrobit pamětní desky s následujícími slovy z jeho posledního rozhovoru a vyvěsit ve všech mládežnických šatnách! A taky do všech trenérských kamrlíků, zejména těm superkoučům, co si libují ve dvouminutových střídáních, pokynech typu „nelítejte tam jak blbci“ a opěvují borce, co si svá střídání odkrouží v pohodlných bógnách mimo bojové zóny a akcelerují téměř výhradně jen na puku!!! České „chytré“ hře dávno odzvonilo, pochopme to a učme děti od mala i přístupem v tréninku!

Jediný moment, kdy jsme se dostali do problémů, přišel, když jsme přestali bruslit. O tom to je. I když to někdy vypadá, že to nemá cenu, tak musíme soupeře napadat. Dostaneš ho pod tlak, zkazí nahrávku. To je naše šance.

Dále k Finsku:

Vletěli jsme na ně od první minuty. A jakmile jsme po nich šli, tak měli problémy.

Návod na Kanadu:

Pokud z nich budeme mít respekt a budeme hrát pozičně jako ostatní mužstva, tak dostaneme deset. Pokud jim nedáme ani kus ledu zadarmo, tak šanci máme.

Váš Jarda Jágr

Celý rozhovor ZDE.

jarda_jagr

User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending

4 Responses

  1. cshockey napsal:

    Ja teda vidim velikou hokejovou krasu treba ve hre Kanady na MS. A kluci kanadsky letaji sem tam o sto sest.

  2. trenér napsal:

    To Petoš. Hojovou krásu už najdež jen možná v 1 lize a níže. Vrcholovej hokej už tak krásný není. Nyní je to na hraně. Pokud se ta hrana překročí, bude to spíš gladiátorský boj. Jágr a další dokáží hrát tak dlouho proto, že umí hrát hokej a berou ho jako hru. Chytrý trenér to dokáže využít. Chudáci kluci, kteří musí lítat sem tam jim tiše závidí.

  3. Peťoš napsal:

    Já hraju hokej, protože mě baví. Měl bych ho rád, i kdybych góly nedal. Ale samozřejmě je hezčí, když ho dáš a mužstvo vyhraje. I když porážky tě taky posouvají dál.
    Zdroj: http://hokej.idnes.cz/jaromir-jagr-po-viteznem-ctvrtfinale-s-finy-fzn-/ms-hokej-2015.aspx?c=A150514_225753_ms-hokej-2015_tof

  4. Jehlička napsal:

    Je to neuvěřitelné jak v tom věku hraje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *