Lockdown program od Health & Performance

Tak jsme zase bez hokeje 🙁 a každý doma dělá, co může. Někdo dostal pěkné excelovské tabulky z klubu, někdo googluje jak zběsilej a někdo jede prostě podle počasí.

A kdo by s tím chtěl trochu pomoct, podařilo se domluvit s kluky z Health & Performance, aby pro zájemce za co nejpřívětivější peníz připravili optimální program pro domácí trénink po dobu lockdownu, který si můžete pořídit a využívat v aplikaci iTRENEO.

H&P pro vás připravili 3 varianty tréninkového lockdown programu (Junior, Intermediate, Profi), který je nastaven na 14 dní s neomezenou možností prodloužení, na jak dlouho budete potřebovat!

Lockdown program je zaměřený na klíčové prvky off-ice přípravy (mobilita, core, dynamický strečink, výbušná síla, síla, kondice) s přihlédnutím k probíhající sezóně a uzpůsoben jednoduchým domácím podmínkám. Potřebujete minimum pomůcek a všechny lze jednoduše improvizovaně nahradit.

Jednotlivé nabízené varianty jsou určeny přibližně následujícím věkovým kategoriím: Junior (6 – 12 let, Intermediate 12 – 16 let, Profi 16+).

Programy si můžete koupit protřednictvím E-shopu TRENEO a každý den budete mít pohodlně v počítači, tabletu či mobilu k dispozici perfektní plán tréninku s videoukázkami provedení jednotlivých cviků.

V Health & Performance se pravidelně připravují na hokejovou sezónu špičkoví profesionálové působící v NHL (např. Tomáš Tatar, Marko Daňo, Martin Feherváry) i dalších nejvyšších soutěží po celém světě. Pro představu malá videoochutnávka:


Jak to funguje?

Aplikaci iTRENEO máte ZDARMA! Pokud ještě nemáte svůj účet, stačí se zdarma registrovat ZDE nebo při nákupu vybraného programu!

Po nákupu najdete zakoupený program ve svém účtu v menu Moje nákupy a stačí:

  • kliknout na tlačítko Vložit do kalendáře
  • nastavit datum, kdy chcete program odstartovat

Jakmile máte program nahraný v kalendáři, každý den najdete na Nástěnce v iTRENEO tréninkový plán na daný den, v Kalendáři pak celý program a můžete makat.

Program můžete používat opakovaně! Pokud tedy budete chtít trénovat déle než 14 dní, můžete si jej vkládat do kalendáře, kolikrát budete potřebovat.

iTRENEO můžete používat v notebooku, tabletu i mobilu a jistě brzy sami přijdete na jeho další vychytávky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *