Poděkování USA Sport & Study

Už třetím rokem řeším na jaře poměrně náročné námluvy a administrativní úkony spojené se zajištěním co nejlépe vyváženého mixu studia a sportu pro své děti. Beru to jako životní investici, jako to nejlepší, co pro ně můžeme do života udělat. Zvláště pak, když to obě až překvapivě přirozeně a silně samy chtějí a samy se snaží.

18ti letý syn nastupuje po dvou letech za mořem strávených na High School na akademicky prestižní univerzitu se solidním hokejem a 14ti letá dcera, kdyby bylo po jejím, zabalí hokejový bágl (nic jiného k životu zjevně nepotřebuje) a vyrazí za nejlepším holčičím hokejem na světě třeba zítra. Uvidíme, jestli jí to rychle nepřejde.

Je spousta důvodů, proč volíme tuhle cestu. Slíbil jsem, že nejen o nich připravím do CS Hockey seriál článků, které budou vycházet z dnes už celkem bohatých rodičovských zkušeností, a slib někdy dodržím, jen nevím přesně, kdy ten čas najdu 🙂

Co ale nechci odkládat, je poděkování. Obrovské poděkování Robertovi Sovíkovi a Aleně Mills z USA Sport & Study, kteří nám skvěle, nadšeně, zúčastněně a vstřícně se vším pomáhají.

Oba dva jsou pro mě tím nejlepším potvrzením, že tahle cesta je ta správná. Jejich přístup, jednání, znalosti a celé nastavení to dokazují nejlépe.

Sami prošli americkými univerzitami s hokejem jako jedni z českých průkopníků téhle cesty. Dneska své zkušenosti předávají dál a pomáhají dalším, kteří chtějí zkusit něco podobného.

Za mě tedy, pokud uvažujete o cestě, kde se dá skvěle balancovat mezi studiem a sportem při zachování oboukolejné výchovy, neváhejte a obraťte se právě na USA Sport & Study. Zejména holky, které berou hokej nebo jiný sport hodně vážně, mají možnosti opravdu skvělé.

Inspirující životní příběhy obou si můžete přečíst na Bez frází.

Bývalý kapitán juniorky hokejové Sparty – ROBERT SOVÍK

Kapitánka české hokejové reprezentace – ALENA MILLS

A upozorňuji, že tohle není reklama. Tohle je to nejvřelejší osobní doporučení, za kterým si pevně stojím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *