Letní nabídka Pouzar Hockey Academy

Prázdniny startují a tak hurá k vodě! Kdo by se však chtěl trošku zchladit, může vyzkoušet nabídku hokejové školy trojnásobného vítěze Stanley Cupu Jaroslava Pouzara.

WEB Pouzar Hockey Academy

pouzar_ha

 

POUZAR HOCKEY ACADEMY (PHA)  je hokejová škola pravidelně pořádaná v HOKEJOVÉM CENTRU POUZAR pro zdokonalení všestranných dovedností mladých hokejistů. Tréninkové jednotky jsou vedeny uznávanými hokejovými experty, kteří používají nejmodernější výukové metody kanadské, evropské a ruské hokejové školy.

Nabídka PHA zahrnuje

  1. Individuální hokejové tréninky, řízené zápasy

Jedná se o hodinové individuální hokejové lekce na zdokonalení bruslení, vedení kotouče a střelbu. Určeno pro obránce, útočníky a brankáře. Řízené zápasy jsou vedené pod taktovkou zkušených trenérů.

  1. Jednodenní kempy

Celodenní programem pro zdokonalení hokejových dovedností mladých hráčů. Kempy se zaměřují na zdokonalení bruslařské techniky, práci s hokejkou, střelbu.

  1. Týdenní kempy

Týdenní hokejové kempy (hokejové tábory s možností ubytování) s intenzivní výukou hokejových dovedností. Kempy se zaměřují na zdokonalení bruslařské techniky, práci s hokejkou, střelbu. Týdenní kemp má pevný systém pravidel, které musí každý účastník respektovat a dodržovat. Mezi základní pravidla patří dodržování časového harmonogramu jako budíček, polední klid, večerka. Dále pak jsou daná pravidla pohybu s vedoucím skupiny ve skupině, účast na všech akcích, dodržování pořádku, kázně, atd.

Individuální trénink s Alešem Kotalíkem

Promovideo k letnímu kempu 2015

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *