LM Hockey – Lukáš Majer

Představujeme další příležitost, kde si můžete mimo klub s chutí zatrénovat, hokejovou školu Lukáše Majera LM Hockey. Já osobně, když kolem sebe vidím ty monstr-maso kempy postavené na slavných jménech a značkách, kdy po jednom ledě jezdí 42 a více hráčů, tak mi jsou mnohem sympatičtější podobné projekty postavené hlavně na chuti a nadšení pracovat, neustále se učit a zlepšovat. A videoukázky z Lukášových akcí vypadají výborně!

WEB LM HOCKEY

LM LOGO

 

YOU TUBE KANÁL

LM Hockey Trainer je program zaměřený na rozvoj hokejových dovedností hokejistů v žákovských kategoriích formou herní přirozenosti.  Našim cílem je dosažení zlepšení herního výkonu jednotlivce.  Hlavním trenérem je mladý, progresivní trenér Lukáš Majer, který má zkušenosti s trénováním žákovský kategorií a z posledních sezón také dorosteneckých týmů.

Nenabídneme Vám známá hokejová jména, ale tým mladých motivovaných a pracovitých trenérů, kteří denně trénují mladé hokejisty od nejmenších až po juniorské kategorie. Nenabízíme slavnou minulost, ale nejnovější odborné poznatky současnosti s cílem podpořit budoucí konkurenceschopnost mladých hokejistů. Vzhledem k věku mladých hokejistů jsme si plně vědomi důležitosti spolupráce s Vámi, rodiči. Proto preferujeme otevřenou komunikaci a okamžité řešení vzniklých situací.

LM HOCKEY TRAINER   je mimoklubová  aktivita, zaměřená na mladé hráče ve věku od 7-ti let s cílem zlepšení jejich hokejových dovedností. Chceme vytvořit pevné základy,  na kterých budou hráči, Vaše děti stavět v budoucnosti.

Momentálně pracujeme s zhruba s třicítkou hráčů, kteří k nám jezdí na většinu akcí pravidelně, dále máme okruh hráčů, se kterými jsme každý týden na ledě a k tomu čítáme hráče, jenž se účastní jen hlavních akcí našeho programu. Obrovský našim pozitivem je to, že noví hráči stále přibývají.

Ve výuce preferujeme především bruslení, vedení kotouče, střelbu, kličkování či hru na malém prostoru.  Naše aktivity jsou nadstavbou a doplněním tréninků v mateřských klubech, proto zdůrazňujeme, že v první řadě je nutno plnit povinnosti k těmto klubům.

Formy

  • jednodenní, víkendové a vícedenní kempy
  • individuální trénink na míru
  • účast na turnajích formou výběrového tým

Následující citát vyjadřuje i náš názor. „Bez poctivého tréninku to prostě nejde. Kdo chce dokázat víc, musí víc pracovat. Talent je dar, ale jen on nestačí.“

Videoukázka Off Ice přípravy

Videoukázka z ledu

Letní kemp 2015

kempfinal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *