Za devatero horami a devatero řekami …

… je přípravka jednoho malého hokejového klubu, kde malí hokejoví elévové dosud neměli to štěstí vychutnat si radost ze zápasové výhry.

O víkendu jsem měl možnost s nimi pobýt chvilku na ledě a nadšení jim rozhodně nechybí, snad jen ty dovednosti, ty jsou malinko zanedbané. To se však může brzy změnit a proto také využívám prostor na CS Hockey k výzvě.

Přípravka HK Kralupy n/V dostala na krátkou misi nového trenéra, který má zájem sehrát zápasy a zápolit o první hokejové vítězství. Máte-li na starosti podobný tým (převážně ročník 2007/2008) a chcete si zahrát, neváhejte se ozvat na kontakty uvedené na webu, který otevřete i kliknutím na obrázek níže.

A kdyby nic, tak na novém webu přípravky najdete také tréninkové plány a určitě časem i spoustu jiných zajímavých informací pro nejmenší hokejky.

kralupy_n_V

 

User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending

3 Responses

  1. Miroslav Hes napsal:

    🙂 díky

  2. LS4 napsal:

    Několik desítek zanedbaných jedinců bych měl…. ale za prvé jsou jiný ročník, a za druhé se je už konečně snaží zvednout jeden z několika málo trenérů, kteří se to snaží dělat pořádně 🙂 Tak ať tě to zase baví !

  3. CM napsal:

    no konečně…. to vám to teda, Mirku, trvalo… přeji zase hodně radosti… ctibor melovský

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *