Hockey Talent Academy – program kempů 2015

Blíží se konec sezóny a nastal nejlepší čas pro vytvoření nové sekce na CS Hockey, kterou věnujeme hokejovým školám. Najdete v ní postupně přehledně tříděné zajímavé informace a nabídky hokejových škol, přehledný kalendář akcí hokejových škol a další. Vybrat si, co vám nejlépe vyhovuje, nikdy nebylo snazší. Do sekce hokejových škol se jednoduše dostanete vždy kliknutím na tlačítko v levém sidebaru hlavní stránky.

A nemůžeme odstartovat nikým jiným než Hockey Talent Academy (HTA) Jaromíra Pytlíka.

WEB HTA

Ti nejúspěšnější jsou buď milováni nebo nenáviděni. Z mého pohledu HTA nelze upřít prvenství v propracovanosti a komplexnosti u nás nabízených mimoklubových aktivit a servisu pro hokejové mládežníky. Stejně tak vnímám založení HTA jako zásadní milník ve výchově české hokejové mládeže. Mimoklubová scéna se u nás bez nadsázky dělí na dobu před a po založení HTA. Projekt HTA u nás nastartoval obrovský boom, který ve svém důsledku dnes drží nad vodou celý náš mládežnický hokej navzdory klackům, které soukromým hokejovým školám a mimoklubovým aktivitám hází pod nohy oficiální hokejoví činitelé i mnohé kluby. Bez HTA a jejích následovníků by úroveň naší hokejové mládeže byla dnes výrazně nižší.

Chcete-li vyzkoušet osvědčené, podívejte se na program hlavních kempů HTA pro rok 2015. Více informací najdete na webu hokejové školy.

2015_HTA_kempy

User Rating: 5.0 (1 votes)
Sending

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *