Czech Vikings

Bohaté zkušenosti ze svého působení ve Švédsku či Finsku uplatňují mimo jiné ve své hokejové škole Czech Vikings současní i bývalí vynikající hokejisté. Michal Broš, Martin Chabada, Martin Holý a Tomáš Myšička tvoří základní pilíř hokejové školy s vlastním domovským stadionem v Neratovicích.

S českými Vikingy je také sranda.

Web Czech Vikings

logo_head_formatČesko-skandinávský hokejový projekt Czech Vikings vzniknul spojením několika subjektů s vlastní bohatou zkušeností v oblasti ledního hokeje a hlavně se společnou silnou myšlenkou, jakým směrem by se měl orientovat způsob výchovy mladých hokejistů u nás. Naši trenéři poznali na vlastní kůži, jak se připravují hokejové naděje ve švédských a finských velkoklubech, a tyto zkušenosti by rádi zabudovali do českých podmínek a zároveň je využili k pokračující spolupráci se skandinávskými líhněmi talentů ve formě výměnných pobytů, turnajů, nebo třeba výpomoci severských trenérů v naší škole atd.

Česko-skandinávská hokejová škola Czech Vikings nabízí široký program mimoklubové přípravy pro hráče všech věkových kategorií a výkonnosti.

Vlastní zázemí (zimní stadion, tělocvična a další sportoviště) poskytuje dostatečný prostor pro celoroční přípravu podle individuálních potřeb hráčů v návaznosti na klubové povinnosti.

Hledáte zábavu nebo máte zájem o co nejefektivnější zlepšení? Z naší nabídky si můžete vybrat jak zaměření vlastní přípravy (individuální i skupinový trénink ledě, cílená suchá příprava apod.) tak její výkonnostní úroveň.

Velmi dobře si uvědomujeme, že hokej představuje pro děti a mládež vysoce specializovanou jednostrannou zátěž. Proto jako jedni z mála nabizíme i programy kompenzačních a nápravných  zdravotních cvičení se specializací na hokej a zdravý tělesný vývoj hráčů.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *