Czech Stars Hockey Academy

Nejde vám střelba? Chcete vylepšit techniku bruslení? Potřebujete potrénovat jakoukoliv jinou dovednost nebo si chcete pořádně zahrát? Vyzkoušejte Czech Stars Hockey Academy.

Osobně jsem měl možnost poznat oba zakladatele Czech Stars Martina Štrbu a Tomáše Hadravu. Z obou je cítit, že hokejovou školu Czech Stars berou poctivě a zodpovědně. Martin uplatňuje dlouholeté zkušenosti z vrcholového hokeje a Tomáše ctí mimořádná příprava, kdy jej můžete nezřídka vidět před nebo v průběhu kempu, jak sám dále piluje techniku dovedností, aby demonstrace v jeho podání byla co nejpreciznější. Czech Stars pracují neustále i na sobě a jsou otevření všem moderním trendům, které poctivě sledují a zařazují do svých výuk.

Web Czech Stars

Czech_Stars

Hokejová škola CZECH STARS HOCKEY ACADEMY. Hlavní myšlenkou akademie je zaměřovat se na systematickou a koncepční práci s hráči a zdokonalovat individuálním přístupem jejich herní schopnosti a dovednosti. Prioritou individuálních tréninků je najít slabiny každého hráče a zaměřit se na jejich odstranění.Trenéři jsou schopni zhlédnout hráče i přímo při hře a sestavit mu pak trénink přesně dle jeho potřeb.

Na hokejových kempech se zaměřují převážně na herní dovednosti – rovnovážné a nerovnovážné situace, na samotnou hru, útočnou i obrannou činnost jednotlivců i celých pětek…. Dále na dovednosti jako je technika bruslení, střelba a práce s kotoučem…

Jednou měsíčně pořádají TOP STARS SELECT jednotlivých ročníků, kde si připravují hráče na posezónní turnaje jak v ČR, tak i v zahraničí.

Akademii mohou navštívit ti, kteří se chtějí neustále zlepšovat a rozvíjet svůj talent v ledním hokeji. Nabízí vše co je důležité ve vývoji a růstu mladého hráče hokeje.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *