Výzva pro autory

Je to něco málo přes rok, co jsem v rámci rekonvalescence měl trochu více času na koníčky než kdy předtím a rozhodl se navázat na dřívější Goool.cz založením CS Hockey.

Od té doby jsem na CS Hockey zveřejnil téměř 300 příspěvků a web zaznamenal přes 500 000 návštěv. Doba trochu pokročila a já se chtě nechtě musím naklonit zpět k věcem, které přinášejí nejen radost, ale také nějakou tu obživu. Mezi nimi plánuji i několik zajímavých online hokejových projektů, které vyžadují pracovní čas.

Bohužel ten pan nezbývá na pravidelné zásobování CS Hockey téměř každý den nějakým příspěvkem jako dříve a frekvence zveřejňování příspěvků se tak nepříjemně prodlužuje. Byla by však škoda nechat CS Hockey vyšumět už proto, že jen facebooková komunita má více než 2000 odběratelů a i přes letní okurkovou sezónu si web držel solidní návštěnost.

A tak mě napadlo, nabídnout prostor na CS Hockey každému, kdo má a chce něco říct k tématu mládežnického hokeje.

Může to být trenér, rodič, funkcionář, hráč, fanoušek, prostě kdokoliv.

Témata jsou celkem jasná:

  • hokejový trénink
  • zajímavé hokejové akce
  • hokejové prostředí
  • hokejové vybavení
  • pohled hokejových rodičů
  • hokejové zajímavosti z domova i ze světa
  • atd. podle zaměření obsahu CS Hockey

Odměnou budiž možnost u každého příspěvku zveřejnit například odkaz na hokejové projekty autora atp.

Jedinou podmínkou je přínos a zajímavost příspěvku pro čtenářskou komunitu, příspěvek by neměl být jen pouhou reklamou na akci či produkt autora. Tuto podmínku bych si rád vyhradil prověřit vždy jen potvrzením příspěvku před jeho zveřejněním.

Každý autor bude mít svůj přístup k psaní příspěvků a jeho příspěvky budou opatřeny jeho jménem či značkou, případně i fotografií.

Kdo máte zájem, ozvěte se na mail j.hes@prevent.cz, zřídím Vám redaktorské konto.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *