Turnaj mladých nadějí v Táboře

Krásné historické město Tábor hostilo o víkendu výborně obsazený a skvěle zorganizovaný Turnaj mladých nadějí. Po tři dny ve městě na Lužnici zápolily naděje ročníku 2006 z týmu domácích Kohoutů, Třemošné, Sparty, Chomutova, Karlových Varů, Jihlavy, Třebíče a výběru Divokých panterů ze Slovenska o vítěznou trofej v náročném herním formátu každý s každým.

Kromě pěkné podívané na ledovou plochu měl celý turnaj i atraktivní doprovodný off ice program. Celé výpravy navštívily například známé táborské sklepy nebo muzeum čokolády. K dispozici byla přímo na stadionu relaxační zóna se saunou, hrál se rodičovský turnaj v bowlingu. Skvělým nápadem pak turnaj zpestřily dovednostní soutěže v místním off ice centru přímo na stadionu, které by táborským mohly závidět i všechny pražské kluby. Jednotlivé týmy si zde zasoutěžily pěkně postupně a dovednostní soutěžení nijak nenabouralo průběh klání na ledě.

Nakonec po nadějných výkonech malých nadějí nadějný Turnaj mladých nadějí ovládly naděje z nadějné Třemošné. O prvenství svedli hráči Třemošné přímou bitvu s domácím Táborem a zápas to byl jako břitva, skóre se přesýpalo z jedné strany na druhou, až se nakonec zastavilo o jeden gól vítězně na straně Třemošné. Bronz si odvezl Chomutov, brambory Sparta a na dalších místech pak skončily Jihlava, Vary, Panteři a Třebíč.

Malinko škoda, že právě boj o první místo sledovala pěkná řádka borců na obou stranách z velké části z druhé řady laviček se suchými ribany. Nemám pranic proti snahám vítězit, zastávám názor, že makat se má od podlahy pěkně odmala, vůbec mi nevadí, když si nějaký borec, který třeba dlouhodobě narušuje a sabotuje snahy ostatních, jedno dvě střídání na zkušenou odpočine nebo třeba nedostane v rámci výchovného poznání vůbec nominaci do zápasu, ale dobrého trenéra nedělají výkony první pětky nebo několika málo borců, ale hezky pěkně projev a kompaktnost celého do týmu.

MALÁ FOTOGALERIE Z TURNAJE

IMG_0819

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *