ProSmart – lahůdka nejen pro trenéry

Technologicky i didakticky nejlépe zpracovaný vzdělávací hokejový online systém, na který jsem dosud narazil, je bezpochyby ProSmart Hockey Learning System.

ProSmart-Hockey-Logo-RGB

ProSmart nabízí skvěle zpracovaná videa (výborná kvalita, krátké a názorné ukázky) věnovaná tréninkovým cvičením i hokejové teorii, tréninkové plány s tradičně namalovanými i animovanými cvičeními, pravidelný newsletter, články a spoustu dalších zajímavostí.

Unikátní je zejména aktivní výukové a přesně zacílené předávání informací. Zájemci o ProSmart si mohou zdarma zřídit uživatelské konto a zvolí si kategorii, kterou trénují nebo je nejvíce zajímá. Každý týden pak obdrží newsletter s krátkými výukovými tutoriály, dokonalými tréninkovými plány a dalšími zajímavými příspěvky přímo pro zvolenou kategorii. Všeho přesně tak akorát na týden.

prosmart-newsletter

Tréninkové plány ProSmart jsou dokonalé. Vedle klasických kreslených schémat, nabízí i krátké animace každého cvičení a pro dovednostní cvičení rovněž instruktážní videa.

Ukázka schématického tréninkového plánu ProSmart

ProSmart-practiceplan

Ukázka animace cvičení

Ukázka krátkého instruktážního videa

 

Všechno navíc můžete mít k dispozici nejen ve svém desktopu, ale i mobilním zařízení.

ProSmart on the App Store 2016-01-26 00-43-17

 

Lepší zpracování, než má ProSmart, si lze jen těžko představit a každý, kdo by náhodou chtěl vytvořit nějkou online metodiku, široce dostupnou každému trénérovi kdykoliv a kdekoliv, se může u ProSmart jen a jen inspirovat. S podobným vzdělávacím systémem je osvěta trenérů hračkou a nezasáhne jen toho, kdo se jí bude zatvrzele vyhýbat.

Více informací, jak funguje ProSmart, najdete také TADY.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *