Nabídka pro trenéry

HOKEJOVÝ KLUB Kralupy nad Vltavou v rámci úspěšného kontinuálního rozvoje má zájem pro nadcházející sezónu dále doplnit, rozšířit a posílit trenérský tým. HOKEJOVÝ klub Kralupy tak hledá jak zkušené trenéry (jako hlavní trenéry kategorií), tak i začínající trenéry (např. hráče končící kariéru, hráče hrající nižší soutěže, či studující trenéry nebo rodiče dětí, které chtějí začít hrát hokej na pozice asistentů) ke kategoriím dětí různého věku a hokejových dovedností. Nabízíme zázemí stabilního klubu, standardní měsíční odměnu podle individuální dohody, velmi nadstandardní hokejové (tréninkové) prostředí a vybavení, pravidelné vzdělávací trenérské semináře, zkušené metodické vedení. Kontaktní osobou pro zasílání nabídek je pan Lukáš Majer: tel.: 606 774 958; email: redakcehokejreport@centrum.cz.

Tak zní oficiální nabídka progresivního klubu nedaleko Prahy. Přidám krátký komentář.

15 minut od Prahy, inteligentní zapálené vedení „malého“ klubu, neuvěřitelné nasazení Lukáše Majera, mentorský dohled Michala Broše nebo výpomoc „krajana“ Radka Tótha. K tomu skvělé zázemí zimního stadionu a přilehlých sportovišť.

Za mě ideální příležitost pro ty, kdo chtějí trénovat a baví je to, rádi se učí, jsou kreativní a chtějí i sami uplatnit své názory v diskuzích u pověstného trenérského kulatého stolu (on je teda obdelníkový, ale kulaté rohy má).

kulaty-stul

Skvělá příležitost pro začínající trenéry, kteří se chtějí něco naučit, ale zároveň se nebojí pracovat samostatně.

Nevhodné pro ty, kteří hledají jen drobný přivýdělek bez přílišného zájmu o práci a hokejku mají nejraději opřenou špuntem pod bradu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *