Vrtěti psem!

Že se o systém opíraný o tabulkové odstupné vede zatím jen nikam nesměřující mediální válka, už je nad slunce jasné.

Obhájci vykládají falešné karty a mlží, odpůrci zatím nevládnou žádnou odpovídající legitimní silou a veřejnost musí být notně zmatená. Už tak složitý problém se stává pro běžné publikum díky mediálním výstupům naprosto neuchopitelným.

Na zítra (pondělí) se s největší pravděpodobností bohužel chystá další mediální vlna, která gulášem ještě více zamíchá. Z mého pohledu poměrně zásadně ku škodě řady odpůrců současné podoby využívání tabulek odstupného a zastánců svobodného systému výchovy mládeže.

Strana hájící současnou praxi využívání odstupného má v rukách připravenou poměrně silnou munici, která může silně otupit dobré myšlenky a poškodit řadu lidí, kteří tyto myšlenky prosazují. Již v pátek byl nenápadně Luděk Bukač nebo alespoň jím prezentovaný názor, že by mládežnický a profesionální hokej měly fungovat odděleně, postaven mezi extremisty.

V pondělí má na půdě poslanecké sněmovny proběhnout seminář na téma mládežnického hokeje. Očekávejme, že budou mediálně napadeny minimálně skutečnosti, kdo jej iniciuje (poslankyně, která má svou tématickou působností ke sportu hodně daleko), pozadí (jihlavská kauza) i poměrně nešťastný program semináře.

Doufejme, že dobré myšlenky, Luděk Bukač a další lidé, které lze jen stěží podezřívat z toho, že myslí na svůj osobní prospěch, nebudou mediálně utlučeni díky jedné nepřesvědčivé akci.

Na závěr přidám už jen obrázek z přiléhavého filmu.

heche-wag-the-dog

 

 

 

1 Response

  1. rodič napsal:

    Vážení, já kdybych se mohl znova rozhodnout co se se svým talentovaným synem, tak bych se vůbec nebál ho dát do zahraničí do pořádného klubu a všechno si platil. Třeba hypotékou nebo nějakou půjčkou. BYL BY TO URČITĚ RISK. Ale kdyby vyšel, tak by mě to vyšlo o hodně levněji, než český hokejový systém hokejové výchovy mládých.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *