Petr Jonák Hockey

Mezi největší osvěžení domácí jarní sezóny patří tréninky a kempy Petra Jonáka. Nejvyšší americká trenérská licence, dlouholeté zkušenosti se zámořským vrcholovým mládežnickým hokejem, významné týmové úspěchy a entuziasmus Petra Jonáka jsou zárukou té nejvyšší kvality.

Na kempech Petra Jonáka mají hráči možnost vyzkoušet zámořský styl tréninku – pozitivní a energický přístup, perfektní organizaci s minimálními prostoji, důraz na dynamiku prováděných cvičení i další prvky, které citelně chybí typické české klubové scéně.

Petrovy tréninky či kempy jsou tématicky vždy vhodně přizpůsobeny věkové kategorii nebo výukovému záměru (práce na malém prostoru, herní myšlení, individuální dovednosti  – bruslení, stickhandling, střelba apod.) a patří mezi jedny z mála komerčních akcí, u nichž cílem není masová účast, ale především kvalita tréninku.

Počet hráčů na kempech je omezen obvykle na max. 20 v poli a vhodný počet brankářů podle zaměření tréninku. Věkové obsazení jednotlivých akcí je vždy velmi úzké (obvykle max. 2 ročníky). Vzhledem k vysoké poptávce jsou na Petrovy akce často hráči i vybíráni podle úrovně dovedností nebo požadovaných hráčských charakterových vlastností.

Díky výše uvedeným pravidlům najdete na Petrových akcích vysoce konkurenční prostředí, které patří mezi základní předpoklady progresu výkonnosti každého hráče. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *