Jarní program P.N. Hockey

Další zajímavou domácí hokejovkou, kterou Vám rádi představujeme, je P.N.Hockey Pavla Neumana.

Web P.N.Hockey

pnhockey-program2015

Hokejový projekt P.N. HOCKEY vznikl jako privátní mimoklubová aktivita určená mladým hokejistům, která tvoří nadstavbu klubových programů. Chceme mladým hokejistům poskytnout kvalitní program hokejové přípravy mimo hlavní období sezony a také vhodně doplnit soutěžní období. Program má za cíl přispět ke zkvalitnění přípravy mladých hokejistů, poskytnutí konkurenčního prostředí a vhodné konfrontace a celkově se podílet na výchově talentovaných hráčů.

Celoroční program P.N. HOCKEY

Hlavní program P.N. HOCKEY probíhá v období duben – červenec a má za cíl poskytnout kvalitní tréninkový a herní program a vhodně tak doplnit přípravu, která ve většině klubů probíhá pouze na suchu, v některých klubech i na ledě ve snížené míře. Doplňkový program probíhá v také v červenci formou tréninků dovedností. V období září – březen probíhá zpravidla na bázi individuálních tréninků.

Klíčové body našeho programu

  • Propracovaná výuka – velmi detailně propracovaná metodika bruslení a individuálních dovedností.
  • Špičkoví trenéři z praxe – program vedou velmi kvalitní trenéři úspěšnou praxí u mládeže, mladí demonstrátoři se zkušenostmi s tréninkem mládeže.
  • Nejnovější tréninkové prostředky a metody –  v tréninku jsou využívány nejmodernější poznatky z celého světa.
  • Sportovní a osobnostní rozvoj – rozvoj osobnosti a charakteru hráče je stejně důležitý jako sportovní rozvoj. Klademe důraz nejen na sportovní stránku, ale i na oblast vytváření správného postoje a napomáháme budování správného charakteru mladého hráče.
  • Vzdělávání hráčů – mladé hokejisty je potřeba vzdělávat jak v oblasti herní, tak i v oblasti tréninku.
  • Vzdělávání rodičů – jelikož rodič významným způsobem ovlivňuje výchovu mladého hráče, je nutné rodiče vzdělávat, instruovat a komunikovat s nimi.
  • Teoretická příprava a komunikace s hráči – hráče je nutné na tréninkový proces připravit nejen po fyzické stránce, ale i po stránce teoretické.
  • Rozvoj kreativního myšlení – hráče chceme dostávat do situací, kdy budou nuceni se sami rychle a pod tlakem rozhodovat. Chceme, aby byli schopni reagovat a zvolit ideální možné řešení na základě znalostí, zkušeností a herního intelektu.
  • Individuální přístup – s hráči mluvíme, vysvětlujeme a snažíme se poznat jeho přednosti a nedostatky tak, abychom byli schopni nabídnout právě to, co konkrétní hráč potřebuje. Jsme schopni jednotlivým hráčům vytvořit celoroční individuální tréninkový plán.

Akce programu P.N. HOCKEY

Mini-kempy  Jsou zaměřené na rozvoj dovedností a zahrnují 2 x 60 min. tréninku na vybrané téma + 30 min. hry na malém prostoru.
Blue vs. White GAME Dvojzápasy 5-5 ve „velkém“ hokeji 3 x 15 minut čistého času .
Blue vs. White MINI-GAME Dvojzápasy 3-3 v mini-hokeji 3 x 15 hrubého času.
Tréninky dovedností Samostatné tréninkové jednotky s nižším počtem hráčů na konkrétní zaměření.
Individuální tréninkové jednotky Tréninkové jednotky podle individuálních potřeb hráče .
P.N. HOCKEY TEAM Zápasy a turnaje proti špičkovým týmům či výběrům z ČR i zahraničí.
Kempy P.N. HOCKEY Vícedenní komplexní kempy P.N. HOCKEY.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *