Jak na suchou přípravu při současných ztížených podmínkách

Blíží se čas, kdy ve všech klubech obvykle začíná suchá příprava na novou hokejovou sezonu. Tu však letos v zaběhlé klasické týmové podobě nebude možné realizovat.

Internet se proto už nějakou dobu plní obrovským množstvím videí s ukázkami poskakování, posilování, pobíhání, driblování nebo střílení. Všechna ta skvělá inspirace je super, leč má jeden zásadní háček – chybí jí koncept! Účinná sportovní příprava má své zákonitosti, ať už v rámci jedné tréninkové jednotky (skladba, provedení cviků, počet opakování či poměr mezi zátěží a odpočinkem), nebo v celém dlouhodobém tréninkovém plánu (vhodné uspořádání a zaměření jednotlivých tréninkových jednotek).

Mimořádná situace dotlačila také pár lidí kolem iTRENEO, aby poslední měsíc dnem i nocí zapracovali na aplikaci tak, aby nabídla řešení v situaci, kdy se klubová činnost téměř zastavila.

A výsledek je tady! Nejen aplikace, ale už i první profi trenéři, kteří jsou schopni s pomocí iTRENEO nabídnout mimo jiné skvělé programy celé suché přípravy pro hokejisty jednotlivce i týmy.

Health & Performance

Špičkoví trenéři a odborníci, kteří dlouhodobě připravují na náročnou sezónu hráče z NHL, extraligy i dalších vrcholných soutěží po světě.

Kontakt:  hphokejovycamp@gmail.comiTRENEO Prezentace, WEB

Michal Broš

Mistr světa, několikanásobný mistr extraligy i finské ligy a trenér, u něhož jsou zárukou kvalitní přípravy vlastní zkušenosti z vrcholového hokeje a neustálé sebevzdělávání.

Kontakt: mb6hockeyservices@gmail.com, iTRENEO Prezentace , WEB


Suchá příprava s iTRENEO

Stačí si zaregistrovat ZDARMA aplikaci iTRENEO a oslovit někoho z uvedených trenérů.

Do konce dubna bude v iTRENEO e-shop, kde půjdou vzorové programy suché přípravy vybraných trenérů nakoupit jednoduše online. Nyní můžete uvedené trenéry kontaktovat e-mailem nebo odesláním formuláře Kontaktovat trenéra u služby REMOTE COACHING v iTRENEO a službu sestavení plánu do iTRENEO si s nimi domluvit individuálně. Při kontaktování trenéra můžete uvést heslo “cshockey” a získáte slevu 50 Kč z ceny, kterou trenéři účtují za své služby. Ceny služeb jednotlivých trenérů jsou individuální. Po domluvě s trenéry však nyní můžete tréninkový program suché přípravy do iTRENEO získat výrazně levněji, než je běžná cena této služby. Jinými slovy, aktuálně můžete v iTRENEO získat špičkový servis pro suchou přípravu, který využívají vrcholoví hráči, za výrazně zvýhodněné ceny!

Jak to funguje na straně hráče

  • trenér sestaví celý tréninkový program suché přípravy hráči do jeho Kalendáře iTRENEO (aplikaci má hráč dostupnou v mobilu, tabletu nebo notebooku)
  • v den tréninku si hráč otevře plán tréninkové jednotky, kde má nejen popis cviků a tréninkový protokol, ale také videa jednotlivých cviků pro správné provedení
  • po ukončení si může trénink označit jako hotový a zapsat čas/vzdálenost či poznámky k tréninku do Deníku iTRENEO
  • v Kalendáři iTRENEO může hráč plánovat a zaznamenávat i další vlastní Aktivity (běh, kolo, plavání, jiné sporty atd.) a bude tak mít dokonalý přehled o své přípravě vč. veškerých statistik, kolik toho v období suché přípravy naběhal, najezdil, naplaval atd.
  • své výkony a poznámky může hráč sdílet s trenérem, kdy oba pak mají o přípravě dokonalý přehled
  • v rámci individuálních služeb si můžete s trenérem sjednat i konzultace nebo, pokud to situace umožní, třeba důležitou diagnostiku, výživové poradenství a další servis

Ukázka z plánu suché přípravy v iTRENEO na mobilu 

  • Kalendář s naplánovanými tréninky
  • Plán tréninkové jednotky
  • Zobrazení detailu cviku (obrázek+video)
  • Záznam po ukončení tréninku

Ukázka

  • Kalendář hráče pohledem trenéra na notebooku 
  • Nástěnka hráče v iTRENEO na mobilu s dnešním plánem a statistikami top aktivit

Jste trenér a nemáte přehlednou aplikaci pro práci s klienty?

Vyzkoušejte iTRENEO. Více informací TADY nebo napište na info@itreneo.cz

Ukázka iTRENEO v notebooku

  • Knihovna cviků s přehlednými tagy
  • Jednoduché sestavení plánu tréninku
  • Kalendář klienta pro plánování a kontrolu tréninku a dalších aktivit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *