Hledáte perspektivní klub?

Tuhle nabídku rád zveřejním. Pro kluky zejména z Prahy a okolí je to určitě zajímavá hokejová příležitost. Přibližně před rokem se hokeje v Kralupech s vervou ujala parta nadšenců, kteří za poměrně krátkou dobu vytvořili ve městě nějakých 15 minut od Prahy po dálnici skvělé podmínky pro mládež. Inteligentní a pracovité vedení, angažování Michala Broše, Míry Hese nebo Lukáše Majera, nadšení a obětaví trenéři i dobrovolníci, ledy až do června, přilehlá hala pro off-ice přípravu a venkovní atletický stadion s beachvolejbalovým kurtem, to jsou hlavní devizy, které může hokej v Kralupech nabídnout. Jasně, zatím nejde o výsledkově věhlasný projekt, kde by se scházeli ambiciózní hráči, jejichž výkonnost je dána především hodinami mimoklubových aktivit, ale kvalitní práce v klubu je už po jedné sezóně nových poměrů v Kralupech znát. Slušné výsledky mladších žáků, četná vítězství 4. třídy nad zvučnými soupeři, účast nejmladšího týmu soutěže mezi nejlepšími v premiérové sezóně v lize mladšího dorostu nebo třeba skvělé divácké návštěvy na domácích zápasech mládeže, to všechno jsou náznaky dobrého směřování kralupského hokeje.

Hledáme nové hráče

Hledáte solidní a po všech stránkách stabilizovaný klub s důstojnými podmínkami? Hledáte klub, kde Vám nikdo nebude nic zakazovat a kde budete moci kvalitně trénovat? Hledáte pro své dítě pohodu, výborné zázemí a nadšené, progresivní trenéry? Zkuste to v Kralupech!

Hledáme hráče ročníků 2007 a 2008 do kategorie 4. třída (ročník 2008 hraje i soutěže 3. tříd), dále do starších žáků (2003 a 2004) a současně vypisujeme tryout do kategorie Mladší dorost, pro hráče ročníku 2002!

Náš mladší dorost se v premiérové sezóně v Lize mladšího dorostu umístil s 90% hráčů ročníku 2001 na 5. místě a pro sezónu 2016/17 bychom rádi tým doplnili o cca 6 hráčů a jednoho brankáře.

Díky výborné spolupráci s městem Kralupy n/V máme možnost trénovat na ledě i v jarních měsících, takže pokud máte zájem si s našimi hráči zatrénovat a vyzkoušet podmínky našeho klubu, kontaktujte nás. Nabízíme týdenní přípravu každému hráči, který projeví zájem o start za náš klub. Pokud se Vám u nás nebude líbit, pochopíme to a popřejeme hodně štěstí jinde, v opačném případě (po vyřízení administrativních záležitostí) se můžete okamžitě zapojit do přípravy s týmem.

Pro hráče ročníku 2002 navíc uvádíme, že je nám známa situace, kdy extraligové dorosty „vyřazují“ hráče až v létě. Nicméně pokud nechcete čekat a chcete mít jistotu ligového týmu s výborným kolektivem hráčů a špičkovým mladým trenérem, zvažte účast na tryoutu již na jaře. Hledáme hráče s charakterem, kteří se chtějí zdokonalit v hokejovém řemeslu a tvrdě na sobě pracovat. Hledáme hlavně útočníky, ale nepohrdneme žádným bojovníkem, který chápe co je to tým, nebojí se zblokovat střelu, nechce od sebe jen vyděšeně odhazovat puky, nekašle na školu, umí pozdravit a poděkovat, a slovo nechci používá jen v odpovědi na otázku, zda si nechce příští týden trochu odpočinout :-).

A totéž platí i pro hráče, které rádi přivítáme i v ostatních kategoriích, které bychom rádi doplnili. Zkrátka nabízíme pohodu a kvalitní přípravu i zázemí a na oplátku očekáváme férový přístup a zapálení pro lední hokej.

V případě Vašeho zájmu mě tedy prosím kontaktujte, rád Vám sdělím další informace o tom, jak to v našem klubu chodí.

Miroslav Hes
metodik klubu
Tel.: 777 775 666
E-mail: miroslav.hes@prevent.cz

Kralupská realita okem kamery Michala Broše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *