Goool Jonák Hockey Camp 2006 Day 1

Rychlostí blesku se letos šíří Českem jen ty nejlepší reference na hokejové kempy Petra Jonáka. Viděl jsem Petrovy akce už mnohokrát, ale vždy to bylo s většími dětmi a díky vysoké poptávce také s hráči, kteří dovednostně patří mezi to nejlepší, co se u nás dá potkat. Byl jsem proto moc zvědavý, jak bude vypadat baby kemp, který jsme s Petrem uspořádali pro prcky z ročníku 2006 a některé i mladší.

A bylo to jako obvykle jonákovsky skvělé! Hravá, kreativní cvičení, perfektní organizace tréninku, tempo, žádné prostoje, nasazení hráčů i trenérů. „Já jsem zpocenej jak myš“, povídá po tréninku jeden z hostujících trenérů a krásně tím vystihl to, co dělá Jonáka Jonákem. Svým pojetím strhává nejen hráče, ale i své pomocníky na ledě a trénink má neuvěřitelnou šťávu.

Český svaz ledního hokeje letos podle svých prezentovaných údajů vydal letos 200 metodických materiálů. Nevím jestli jich bylo skutečně tolik, viděl jsem jich jen pár, vzhledem k jejich úrovni bych však svazu doporučil to nejjednodušší a nejlevnější, co lze udělat. Natočit si pár tréninků s Petrem Jonákem a inspirovat se jimi.

Některé věci jsou nejsou tak složité, jak jsou často prezentovány. Má-li se něco dělat pořádně, tak někdy stačí jednoduše chtít 🙂

Přikládám video prvního tréninku Goool Jonák Hockey Campu pro ročníky 2006 v Neratovicích.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *