Fenomén HC Buldoci Neratovice

Když jsem dneska uviděl na Fejsbuku další z řady hokejových fotopříspěvků z Neratovic, rozhodl jsem se připravit krátký článek o novém fenoménu, který se objevil v nedávno ještě hokejově mrtvém městečku Neratovice.

Poté, co provoz zimního stadionu, blízké restaurace a penzionu přebral bývalý reprezentant a hokejový světoběžník Martin Chabada, začaly se na malém zimáku v městečku s chemičkou u Prahy dít věci.

Byl založen mužský A-tým HC Buldoci Neratovice, který ani pořádně nevím, co hraje (počítám tu poslední někde evidovanou soutěž), ale podle fotek vím, že na zápasy má plný dům.

Vznikl i mládežnický oddíl HC Buldoci Neratovice, který k hokeji přivedl děti zatím zejména z místních školních lavic, trénuje pod vedením Martina Chabady i dalších bývalých úspěšných hráčů a stal se nedílnou součástí místní rodinné sportovní komunity.

Takhle nějak, viz fotky níže, by se mohl a měl dělat hokej! Kdo jste tedy z okolí Neratovic či Prahy, máte další velmi zajímavou možnost. Neratovice jsou aktuálně místo, kde mají zjevně o děti zájem.

Na závěr už jen malou podpůrnou svazovou vsuvku. Někdy o Vánocích jsem mluvil s Martinem jen tak o jeho neratovickém klubu, přičemž se mi „pochlubil“ čerstvou zkušeností, jak mu na rozvoj místního hokeje přispěl hokejový svaz. Ten mu na turnaji 2. tříd udělil pokutu 1.500 Kč za účast neregistrovaných hráčů. Šlo o to, že to byl turnaj pro ročník 2007 a Martin kvůli marodce přivezl i pár mladších hráčů ročníku 2008 a 2009, aby zápasy vůbec odehrál. Někteří nejmladší se však ještě nestihli upsat do tabulkového ráje a neměli tak registraci 🙂 Takže asi tak, důslednost a cit především!

Chcete si zahrát hokej a hledáte pohodovou rodinnou atmosféru?

HC Buldoci Neratovice jsou tu i pro Vás.

buldocci_chabi

Buldocci1 buldocci6 buldocci5 buldocci4 buldocci3 buldocci2

 

4 Responses

  1. Petr napsal:

    re sekretář: možná jste špatně četl, ale šlo o turnaj nejmenších capartů. Když máte v merku takovéhle věci, tak tušíte třeba jaká je úmrtnost hráčů(myšleno tím,že s hokejem skončí) mezi přípravkou a staršími žáky? Myslím, že tohle je téma, které by vás mělo zajímat, a ne jestli na nějakém malém turnajíčku nejmenších špuntů byli všichni zúčastnění už ve spárech ČSLH.

  2. Žoržo napsal:

    Ordnung muss sein! Pane sekretáři, prosím, táhněte do háje. Dokud je čas. A vezměte s sebou i všechny Vám podobné.

  3. sekretář napsal:

    Jedná o zkreslené informace. Všichni hráči HC Buldoci Neratovice nastoupili do utkání bez RP. Hráči r. 2007 musí mít do utkání RP, u hráčů mladších není vyžadován, hrají na průkaz pojištěnce. I malý „turnajíček“ má svá pravidla.

  4. Jitka napsal:

    Tohle si pohlídat umí!! Turnajíček těch nejmenších dětí a šup, rychle s absurdní pokutou. Opravdu jejich činnost volá po obnovení starodávného vyhazování z oken na nastavená kopí :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *