Startuje Champions League pro ročník 2003

Kdo má doma dvatisícetrojku, ten už dávno o přípravách Champions League pro ročník 2003 ví.

Těm ostatním se určitě hodí krátké info, neboť podobné projekty nechť jsou inspirací komukoliv, kdo by měl zájem čeřit letité stojaté vody českého mládežnicky hokejového rybníka notně prorostlého žabincem.

CHL2003 je projekt hokejových nadšenců, kteří se nespokojili jen s přihlížením agónii žákovsky ligových klání a rozhodli se vložit vlastní úsilí a finance do uspořádání kvalitního zápolení mezi předními týmy ročníku 2003. Hnízdo nadšení najdete především ZDE.

Nejde o žádnou extraligu kopírující projekty akademií nebo jiné uzavřené V.I.P. dýchánky mocných klubů. Každý jen lehce orientovaný mládežnický hokejový fanoušek dneska totiž moc dobře ví, že co se týče mládeže, neexistuje logika dobře pracujícího a špatně pracujícího klubu, ale jen logika dobře a špatně pracujících jednotlivců.

Mezi nejlepšími týmy ročníku 2003 tak najdete například dlouhodobě skvěle pracující Orlíky z Uničova, Kolín nebo Hronov.

Původně jsme se záměry CHL2003 na CS Hockey příliš zviditelňovat nechystali, neboť jsme projektu na základě vlastních zkušeností nechtěli přílišnou publicitou utípnout skřipec ještě před narozením. Však víme jak to u nás chodí, když veškeré výstřelky a snahy vybočit z šedi průměru bývají okamžitě nahlášeny a po zásluze trestány. Ale jelikož se organizátoři zdají tuzí v koříncích a nerozhodily je ani první ataky v podobě hlášení PSVB ústící až po diskuze nad projektem na úrovni svazových činovníků, je třeba projekt otevřeně co nejvíce podpořit.

Proto budeme z CHL2003 nadále na CS Hockey přinášet reportáže a rozhodli jsme se projekt podpořit i sponzoringem a patronací nad vybranou cenou pro tým či jednotlivce.

Podrobné informace o CHL2003 sledujte na:

Stránky soukromého projektu ročníku 2003. Hledáte-li informace o tomto ročníku, nikde jinde jich víc nenajdete. Na webu Ševců je i řada dalších hokejových zajímavostí využitelných pro všechny.

4 Responses

  1. ševci zlín napsal:

    Takové hodnocení a od rodiče zejména se čte moc dobře. Přesně toto je cílem tohoto projektu – dobré dramatické zápasy tak, aby se bavili všichni – trenéři, rodiče a na prvním místě kluci. Myslím, že první dva turnaje to více než naplnili. Pozitivum je, kolik trenérů a rodičů se toho spontánně chytlo a dělá to bez nařízení, ale z čisté lásky k hokeji. Ale taky je pravda, že jsou tomuto projektu již házeny klacky pod nohy. Cílem tohoto projektu není vydělávat, s nikým válčit, ale pouze se bavit dobrým hokejem a vychovávat u kluků lásku k hokeji.

  2. ace napsal:

    1. kolo v Plzni bylo fakt úžasný a nezbývá mi než souhlasit se slovy domácího trenéra pana Kořínka: „naprostá paráda, jsme maximálně spokojení, zápasy naprosto splnily co jsme od nich očekávali. Poslední zápas byla obrovská bitva až do konce“.

    Pro nás „Varáky“ byl konečný výsledek méně veselý než pro „Plzeňáky“, ale o ten nešlo v první řadě. Kluci si parádně zahráli s vyrovnanými soupeři a myslím si, že toto byl hlavní účel tohoto projektu. Alespoň tak jsem to jako rodič desetiletého kluka, kterého hokej fakt baví, pochopil.
    Držím palce a věřím, že to dotáhnete do konce i když Vám pár jedinců bude házet klacky pod nohy.

    Více zde: http://www.sevcizlin2003.cz/

  3. cm napsal:

    První kolo ve Zlíně odehráno a paráda!!! Výborné zápasy, nasazení, vyrovnanost hráčů. SUPER!!!

  4. Martin Zdrazil napsal:

    Živé přenosy z moravské části bude vysílat uničovská orlovize na http://www.orlici.cz/?page_id=2906

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *