Hokejová dáma v tabulkových nesnázích

Už dlouho není moc slyšet o přestupových tabulkách. Šeptá se o jejich úpravách, ale loňské bouřlivé veřejné debaty jsou ty tam. Věřme tedy pevně, že se i bez křiku a manifestací již brzy dočkáme nějaké rozumné přestupové úpravy zamezující podobným nesnázím, do kterých se dostala i jedna mladá hokejová dáma.

Na následujícím odkazu najdete skutečný tabulkový příběh, na jehož začátku bylo nijak dramatické lidské nedorozumění mezi dvěma stranami, z nichž jedna získala právě díky tabulkám velmi nerovné postavení vůči té druhé a rozhodla se je naplno využít. Nejsmutnější na tom je, že v téhle dívčí válce nejde ani tak o peníze, jako spíš o osobní mstu z pozice síly. Jak jinak si vysvětlit, když předseda zájmového spolku, trenér a manžel jedné z hráček týmu oznámí jiné hráčce, že o její služby už sice nemá zájem, ale také jí nehodlá umožnit působit nikde jinde hostováním nebo přestupem bez odstupného v tabulkové výši 43.000 Kč, které si mladá paní učitelka z mateřské školky pro své kratochvíle v čistě amatérské volnočasové zábavě, byť ji má jakkoliv ráda, prostě nemůže dovolit zaplatit.

Věřím, že snad nebudeme muset sbírat víčka a posílat deemesky i z takto absurdních důvodu a i v tomto případě velmi rychle zvítězí minimálně zdravý rozum.

Příběh mladé brněnské hokejistky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *