3 on 3 Original Six

Článek byl na prvních 24 hodin zpřístupněn pouze členům klubu CS Hockey jako jedna z výhod členství. Hráči příslušných ročníků (členové klubu CSH) byli také informováni o nabídce e-mailem a mohou při účasti na prezentované akci čerpat dojednanou slevu. Program klubu CSH se bude pomalu podle časových možností budovat. Chcete-li se stát součástí klubu CSH, čerpat výhody a být mimo jiné na seznamu hráčů svého ročníku oslovovaných pro zajímavé mimoklubové hokejové akce, zaregistrujte se ZDE.

3 on 3 Original Six

V Kanadě, Finsku nebo Švédsku mají proti nám velikou výhodu. Dlouho zamrzlá jezera, rybníky i louže umožňují skvělou sportovní zábavu, kterou je bezpochyby Pond Hockey. Hrají se v ní dokonce velmi prestižní šampionáty.

pond-hockey-kids

 

U nás to na bůhvíjakou rybníkovou zábavu letos opět nevypadá a tak by se vám mohla hodit následující nabídka agentury Sports Connect Petra Jonáka, která ve spolupráci se Zdravotní hokejovou školou Lukáše Zdrhy pořádá na Silvestra na ZIMNÍM STADIONU  v Třemošné:

3 on 3 Original Six pro hráče ročníku 2004-2007

A tady máte originál pozvánku vč. možnosti zaregistrovat se.

Rádi bychom Vás pozvali na 2.ročník Silvestrovského turnaje 3-3 „The original six tournament“ 31. prosince 2014 ve sport Aréně Třemošná.

ZÁBAVA, KREATIVITA, VOLNOST … 3 vlastnosti, které posuneme na zcela jinou úroveň díky tomu, že si svůj tým ve věkových kategoriích 2004/05 a 2006/07 můžete sestavit ze svých kamarádů bez ohledu na to, jakou mají klubovou příslušnost, užít si maximální zábavu a ukázat na ledě to nejlepší.

Přihlášky můžete odesílat zde (prosíme, vyplňte každého hráče včetně emailové adresy zvlášt):

PŘIHLÁŠKA

 Členové klubu CS Hockey mohou při přihlášení nejpozději do 15. prosince uplatnit slevu 50 Kč na hráče. 

User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *