Hockey Canada Drill Hub

Skvělé, skvělé, skvělé, jednoduché a ještě jednou skvělé! Takhle nějak si představuji práci fungující hokejové organizace.

Hockey Canada si ke 100. výročí nadělila další perfektní pomůcku pro trenéry. Hezké na tom je, že zatím se o ní výměnou za jednoduchou registraci podělí i s námi.

Hockey Canada Drill Hub je přesně to, co si představuju jako nejlepší možný metodický materiál. Nákres, popis cvičení, video, vše rozdělené do logických kategorií s možností z jednotlivých cvičení sestavovat tréninkové plány.  Naprosto perfektní systém, u kterého jedinou překážkou v použití může být jen lenost trenéra.

Jak Hockey Canada, tak USA Hockey nabízí svým ovečkám skvělý online servis, kterým bychom se mohli inspirovat i u nás. Je sice hezké, že každý den mohu spolu s webem ČSLH oslavit několik výročí, ale daleko užitečnější by byly právě podobné materiály, jaké nabízí Drill Hub. Tohle je cesta, jak přispět českému hokeji a možnost, jak online komunikovat s trenéry, rodiči, hráči a každým, kdo má hokej rád. O možnosti vytvoření online registrované komunity bylo pojednáno v návrzích systémových změn.

Tak si to taky trochu užijte.

Hockey Canada Drill Hub

drill_hub

User Rating: 5.0 (2 votes)
Sending

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *